• E-mærket
  • Kundeservice 60 13 93 99
  • Betal med EAN eller dankort

Letsip Pakke 6 (S2,S5,K10L)

2.305,00 DKK

(inkl. moms)
Model/Varenr.: 6132
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger
stk.

Letsip® træningspakke 6 er en omfattende og velafbalanceret løsning, der er udviklet til optræning og vedligeholdelse af ansigtsmuskulaturen. Denne pakke består af tre essentielle træningsredskaber:

  • Letsip® S5
  • Letsip® S2
  • Letsip® K10L

Disse produkter er skræddersyet til træning af læber, kinder og tunge og tilbyder en helhedsorienteret tilgang til muskeloptræning.

Letsip redskaberne bruges til Castillo Morales-konceptet, som er en omfattende tilgang til neurologisk rehabilitering, der fokuserer på sensorisk-motoriske og orofaciale vanskeligheder hos både børn og voksne. Derudover anvendes Letsip træningsredskaberne til Oral Placement Terapi-øvelser og andre mundmotoriske koncepter. 

Letsip er udviklet i Norge af logopæd med mere end 20 års erfaring.

Forskning viser, at træning med Letsip redskaber giver: 

  • Bedre muskelkontrol  
  • Bedre bevægelighed
  • Bedre udholdenhed

Formålet med denne træningspakke er at tilbyde en omfattende løsning for daglig træning og vedligeholdelse af ansigtsmuskulaturen. Træningsprogrammet fokuserer på to afgørende aspekter: finmotorik og motstandsøvelser. Ved at træne med finmotoriske øvelser og modstandsøvelser kan muskelfunktionen i læber, kinder, kæbe og tunge styrkes og vedligeholdes effektivt.

Funktioner som kan ændres ved træning er blandt andet bedre mundlukke, styrke i overlæben, bedre trutmund / læberunding, styrke i kinder, tyggebevægelser og bearbejdning af mad, lettere synkning, tydeligere tale, mindre savlen og bedre mimik.

Øvelser med grimasser og brug af generel mimik er som at træne med træningsapparat uden vægt. Muskler styrkes generelt hurtigere ved at træne med modstand. Letsip hjælper til at træne mere effektivt på en motiverende og let måde.

Mennesker synker ca. hvert 3 minut. Aldring og sygdom kan føre til udfordringer med savlen og årsagen kan være, at man ikke synker så ofte som tidligere. Savlen er et samspill mellem læber, tunge, kæbe og kinder, samt at man glemmer eller ikke mærker mundvandet, så man synker automatisk ofte og spontant. Nogen får nedsat tungemotorik og det kan blive svært at synke så ofte. Den sensoriske opfattelse (sanserne) kan blive reduceret og man kan få problemer med at mærke at munden er fuld af spyt. Dårligt læbelukke kan også være en udfordring for mange, fordi så inddrager både tunge, læber og kinder.  

Se videoer af Letsip her