• E-mærket
  • Kundeservice 60 13 93 99
  • Betal med EAN eller dankort

Letsip Mundstykke V5

727,50 DKK

(inkl. moms)
Model/Varenr.: 6131
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger
stk.

Letsip® V5 Mundstykke (bredde 65 mm) er en del af Letsip V-serien og er udviklet med det formål at tilbyde den optimale stimulering af både kinder og læber samtidigt. Dette mundstykke er designet til at fungere sammen med Letsip® pulserende håndtag (bemærk håndtag medfølger ikke) og repræsenterer en værdifuld tilføjelse til en omfattende træningsrutine.

Letsip redskaberne bruges til Castillo Morales-konceptet, som er en omfattende tilgang til neurologisk rehabilitering, der fokuserer på sensorisk-motoriske og orofaciale vanskeligheder hos både børn og voksne. Derudover anvendes Letsip træningsredskaberne til Oral Placement Terapi-øvelser og andre mundmotoriske koncepter. 

Letsip er udviklet i Norge af logopæd med mere end 20 års erfaring.

Forskning viser, at træning med Letsip redskaber giver: 

  • Bedre muskelkontrol  
  • Bedre bevægelighed
  • Bedre udholdenhed

Det er kendt, at træning af ansigtsmuskulaturen spiller en vigtig rolle i mange aspekter af vores hverdag, herunder spisning, tygge, drikke og artikulation. Letsip V5 mundstykke sigter mod at give mulighed for målrettet stimulering af både kinder og læber, hvilket resulterer i en omfattende træningsoplevelse.

Dette produkt er en del af Letsip V-serien, der giver dyb sonisk vibration som stimulerer dybt ind i ansigtsmuskulaturen, herunder området omkring læber, kinder og tunge. Letsip V-serien er designet til at levere en stimulerende træningsoplevelse, der kan tilpasses individuelle præferencer og behov.

Letsip V-serien er en alsidig produktlinje, der kan bruges til træning af læber, kinder og tunge, og den dybe soniske vibration er udviklet til at stimulere musklerne på en måde, der øger muskelaktiviteten og tonus. Produkterne i serien kan indgå som en integreret del af en aktiv træningsrutine og kan anvendes både inde i munden og i ansigtet omkring munden .

Produktserien er også relevant inden for Orofacial regulationsterapi og andre mundmotoriske øvelser som Oral Placement Terapi, hvor det kan bidrage til at forbedre koordination og funktioner i ansigtsmuskulaturen. 

Nogen responderer bedre på vibration end andre. Letsip V-serien er udviklet for at give muskulaturen mere stimuli så de kan bruges for at give højere eller lavere muskelaktivitet. Den soniske vibration går dybere ind i musklerne og stimulerer kraftigere.

Nå flere personer samarbeider om at give en person ansigtsstimulering vil trykket ofte være forskelligt. Det opleves mere ensartet, når der anvendes et velegnet træningsredskab til vibrationsterapi.

Den stærke soniske vibration når dybt ind i muskulaturen og giver øget aktivitet, hvis man skifter hurtigt mellem de soniske impulser.

Ved langvarig stimulation på samme muskel kan der opnås sænkning af spændstighed og tonus.

Håndtaget har fem forskellige niveauer: Strong, Medium, Sensitiv, Pulse1 og  Pulse 2.

Sonisk pulseringsteknik: op til 48.000 soniske pulseringer pr. minut.

Aktiv træning:

Letsip® V-serien kan bruges af alle for at øge spændstighed og styrke. De kan også bruges aktivt som stimulering af muskulaturen både udenpå og inde i munndn.

At stimulere læber, kind og tunge med Letsip® V-serien, trigger og giver muskulaturen omkring læberne og munden impulser til aktivitet.

Se figur under: Muskulaturen A til H er fæstet til kæbe og/eller kraniet i den ene ende, og til læberne (m.orbicularis oris) i den anden ende, - forklaret på en enkel måde.

Bevægelser og stimulering af tunge, læber og kind vil føre til at inaktiv muskulatur kan få impulser, uden at der er neurologisk kontakt med hjernens motoriske center.

Castillo Morales*, figur herover viser pile af hvordan hver enkelt muskel bevæger sig mod fæstepunktet, alle undtagen H (m.mentalis) som skyder underlæben op.

A: Løfter midterste del af overlæben og næseborene udvides (m. levator labii superioris nasi).

B: Løfter overlæben (m. levator labii superioris).

C: Løfter mundvigen (m. levator anguli oris).

D: Løfter mundvigen op og ud (m. zygomaticus minor/major).

E: Trækker mundvigen ud horisontalt (m. risorius).

F: Trækker mundvigen nedad (m. drepressor anguli oris).

G: Trækker underlæben ned (m. depressor labii inferioris).

H: Løfter hagen og underlæben op (m. mentalis).

 

Castillo Morales-konceptet er et helhedsorienteret neurologisk rehabiliteringskoncept for børn og voksne med sensorisk-motoriske, orofaciale og kommunikative vanskeligheder.

Se videoer af Letsip her