• E-mærket
  • Kundeservice 60 13 93 99
  • Betal med EAN eller dankort

Letsip Mundstykke V4

727,50 DKK

(inkl. moms)
Model/Varenr.: 6130
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger
stk.

Letsip® V4 Mundstykke (bredde 55 mm) er en del af Letsip V-serien og er særligt designet til personer med stram muskulatur omkring munden eller en fremskudt overbid. Dette mundstykke er skabt med det formål at levere en effektiv træningsoplevelse, der passer til disse specifikke behov. Mundstykket passer til Letsip® pulserende håndtag (bemærk håndtag medfølger ikke) og udgør en værdifuld tilføjelse til en alsidig træningsrutine.

Letsip redskaberne bruges til Castillo Morales-konceptet, som er en omfattende tilgang til neurologisk rehabilitering, der fokuserer på sensorisk-motoriske og orofaciale vanskeligheder hos både børn og voksne. Derudover anvendes Letsip træningsredskaberne til Oral Placement Terapi-øvelser og andre mundmotoriske koncepter. 

Letsip er udviklet i Norge af logopæd med mere end 20 års erfaring.

Forskning viser, at træning med Letsip redskaber giver: 

  • Bedre muskelkontrol  
  • Bedre bevægelighed
  • Bedre udholdenhed

Mundens muskulatur spiller en afgørende rolle i mange funktioner, herunder tygge, spise, drikke og artikulation. Letsip V4 mundstykke er udviklet med det formål at dække behov for bedre aktivitet i muskulaturen omkring mund, læber samt overbid, hvilket gør det muligt at tilføje en ekstra dimension til træningen.

Dette produkt er en del af Letsip V-serien, der tilbyder dyb sonisk vibration, der trænger dybt ind i muskulaturen omkring læber, kinder og tunge. Produktserien er udviklet med henblik på at stimulere muskulaturen på en måde, der kan tilpasses individuelle præferencer og behov. Letsip V4 mundstykket sigter mod at øge muskelaktivitet og tonus ved hjælp af den kraftige soniske vibration.

Letsip V-serien er udviklet til træning af læber, kinder og tunge, og den dybe soniske vibration er designet til at trænge dybt ind i musklerne og fremme en øget muskelaktivitet. Produkterne kan anvendes som en del af aktiv træning, der har til formål at styrke og øge muskeltonus. Bemærk, at Letsip-produkter ikke er legetøj og bør bruges under opsyn af voksne.

Letsip V4 mundstykke er også relevant inden for Orofacial regulationsterapi eller andre mundmotoriske øvelser som Oral Placement Terapi, hvor det kan bidrage til at forbedre muskelkoordination og funktioner i ansigtsmuskulaturen. Den tilpassede bredde og design af mundstykket giver mulighed for målrettet træning og stimulering af musklerne omkring munden.

Dette produkt repræsenterer Letsip's engagement i at forbedre sensorisk-motoriske, orofaciale og kommunikative færdigheder hos både børn og voksne. Produktserien er inspireret af Castillo Morales-konceptet, der fokuserer på en helhedsorienteret tilgang til rehabilitering af personer med udfordringer inden for disse områder. Det er dog vigtigt at huske, at Letsip-produkterne ikke er legetøj og bør bruges under opsyn af voksne.

Nogen responderer bedre på vibration end andre. Letsip V-serien er udviklet for at give muskulaturen mere stimuli så de kan bruges for at give højere eller lavere muskelaktivitet. Den soniske vibration går dybere ind i musklerne og stimulerer kraftigere.

Nå flere personer samarbeider om at give en person ansigtsstimulering vil trykket ofte være forskelligt. Det opleves mere ensartet, når der anvendes et velegnet træningsredskab til vibrationsterapi.

Den stærke soniske vibration når dybt ind i muskulaturen og giver øget aktivitet, hvis man skifter hurtigt mellem de soniske impulser.

Ved langvarig stimulation på samme muskel kan der opnås sænkning af spændstighed og tonus.

Håndtaget har fem forskellige niveauer: Strong, Medium, Sensitiv, Pulse1 og  Pulse 2.

Sonisk pulseringsteknik: op til 48.000 soniske pulseringer pr. minut.

Se videoer af Letsip her