• E-mærket
  • Kundeservice 60 13 93 99
  • Betal med EAN eller dankort

Letsip Mundstykke V2

727,50 DKK

(inkl. moms)
Model/Varenr.: 6128
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger
stk.

Letsip® V2 Mundstykke (bredde 25 mm) er en del af Letsip V-serien og er designet som mundskærm med en bred form, der giver en større berøringsflade. Dette design sigter mod at forbedre stimuleringen af musklerne omkring mundregionen og giver brugerne en unik træningsoplevelse. Mundstykket er skabt til brug sammen med Letsip® pulserende håndtag (bemærk, håndtag medfølger ikke), og det er en del af en alsidig produktserie.

Letsip redskaberne bruges til Castillo Morales-konceptet, som er en omfattende tilgang til neurologisk rehabilitering, der fokuserer på sensorisk-motoriske og orofaciale vanskeligheder hos både børn og voksne. Derudover anvendes Letsip træningsredskaberne til Oral Placement Terapi-øvelser og andre mundmotoriske koncepter. 

Letsip er udviklet i Norge af logopæd med mere end 20 års erfaring.

Forskning viser, at træning med Letsip redskaber giver: 

  • Bedre muskelkontrol  
  • Bedre bevægelighed
  • Bedre udholdenhed

Formen og størrelsen af dette mundstykke er omhyggeligt udviklet for at maksimere berøringsfladen og dermed give en mere effektiv stimulering af musklerne. Dette gør det muligt at målrette træningen af muskulaturen omkring læber, kinder og tunge og opnå øget muskelaktivitet og tonus.

Letsip V-serien, som dette mundstykke er en del af, er skabt til at tilbyde dyb sonisk vibration, der trænger dybt ind i musklerne og fremmer træning og styrkelse af orofacial muskulatur. Dette produkt er ikke legetøj og bør kun bruges under opsyn af voksne. Letsip V2 suppleringsmundstykke er udviklet med henblik på at give en mere intens og effektiv træningsoplevelse, og det passer sammen med Letsip® pulserende håndtag, der dog ikke følger med i pakken.

Udover at bruge produktet som en del af træningsrutinen kan Letsip V2 mundstykket også være relevant for personer, der deltager i Orofacial regulerings terapi. Den brede form og den dybe soniske vibration skaber en målrettet og stimulerende oplevelse, der kan hjælpe med at forbedre muskelkoordination og orofaciale funktioner.

Muskulaturen omkring mundregionen spiller en afgørende rolle i mange daglige funktioner som spisning, drikke, tygge og artikulation. Letsip V2 suppleringsmundstykke er en del af Letsip V-serien, der er inspireret af Castillo Morales-konceptet, der sigter mod at forbedre sensorisk-motoriske, orofaciale og kommunikative færdigheder hos børn og voksne med udfordringer på disse områder. Det er dog vigtigt at huske, at Letsip-produkterne ikke er legetøj og bør bruges under opsyn af voksne.

Se videoer af Letsip her