• E-mærket
  • Kundeservice 60 13 93 99
  • Betal med EAN eller dankort

Letsip Mundstykke V1

727,50 DKK

(inkl. moms)
Model/Varenr.: 6127
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger
stk.

Letsip® V1 Mundstykke (diameter 20 mm) er designet med en særlig vinkel, der er udviklet til at lede den rette soniske vibration dybt ind i muskulaturen. Dette munnstykke er skabt til brug sammen med Letsip® pulserende håndtag (bemærk, håndtag medfølger ikke), og det er nøje designet til at give optimal stimulering af musklerne omkring mundregionen. Mundstykket er en integreret del af Letsip V-serien, der præsenterer brugerne for dyb sonisk vibration, der trænger dybt ind i musklerne og giver en intens træningsoplevelse.

Letsip redskaberne bruges til Castillo Morales-konceptet, som er en omfattende tilgang til neurologisk rehabilitering, der fokuserer på sensorisk-motoriske og orofaciale vanskeligheder hos både børn og voksne. Derudover anvendes Letsip træningsredskaberne til Oral Placement Terapi-øvelser og andre mundmotoriske koncepter. 

Letsip er udviklet i Norge af logopæd med mere end 20 års erfaring.

Forskning viser, at træning med Letsip redskaber giver: 

  • Bedre muskelkontrol  
  • Bedre bevægelighed
  • Bedre udholdenhed

V-serien er en alsidig produktserie designet til at fremme træning af læber, kinder og tunge ved hjælp af dyb sonisk vibration. Nogle personer responderer bedre på vibration end andre, og Letsip V-serien er skabt for at give muskulaturen yderligere stimuli. Dette gør det muligt at tilpasse træningen og opnå både højere og lavere muskelaktivitet afhængigt af behovet. Den soniske vibration i munnstykket går dybere ind i musklerne og giver en mere kraftfuld stimulering.

Det er også værd at bemærke, at Letsip V-serien inkluderer mindre mundstykker, der passer til små børn, som har behov for mundmotorisk træning eller Orofacial reguleringsterapi. I situationer, hvor flere personer samarbejder om at give ansigtsstimulering, vil trykket ofte variere. Brugen af det rette redskab giver en mere ensartet terapeutisk oplevelse.

Den stærke soniske vibration trænger dybt ind i muskulaturen og øger aktiviteten, især når der påføres hurtige og skiftende vibrationer. Ved langvarig stimulering af de samme muskler kan der opnås en reduktion af spænding og tonus, hvilket fremmer muskelafslapning.

V1 mundstykke skal ikke betragtes som legetøj og bør kun bruges under opsyn af voksne. Letsip V-serien kan bruges aktivt til at øge muskeltonus og styrke, både som stimuleringspen og som et træningsværktøj. Stimulering af læber, kinder og tunge med Letsip® V-serien udløser impulser i musklerne omkring munden, hvilket fremmer aktivitet og muskelkoordination.

Muskulaturen omkring mundregionen spiller en afgørende rolle i funktioner som spisning, drikke, tygning og artikulation. Letsip V-serien er derfor ikke blot egnet til at træne muskeltonus, men også til at forbedre orofaciale funktioner og sensorisk-motorisk evne. Det er vigtigt at bemærke, at Letsip V-serien ikke er legetøj og bør kun bruges under opsyn af voksne. For personer med sensorisk-motoriske, orofaciale og kommunikationsmæssige udfordringer kan Letsip V-serien, der er inspireret af Castillo Morales-konceptet være en effektiv rehabiliteringsmetode.

Produktserien er også relevant inden for Orofacial regulationsterapi og andre mundmotoriske øvelser som Oral Placement Terapi, hvor det kan bidrage til at forbedre koordination og funktioner i ansigtsmuskulaturen. 

Nogen responderer bedre på vibration end andre. Letsip V-serien er udviklet for at give muskulaturen mere stimuli så de kan bruges for at give højere eller lavere muskelaktivitet. Den soniske vibration går dybere ind i musklerne og stimulerer kraftigere.

Nå flere personer samarbeider om at give en person ansigtsstimulering vil trykket ofte være forskelligt. Det opleves mere ensartet, når der anvendes et velegnet træningsredskab til vibrationsterapi.

Den stærke soniske vibration når dybt ind i muskulaturen og giver øget aktivitet, hvis man skifter hurtigt mellem de soniske impulser.

Ved langvarig stimulation på samme muskel kan der opnås sænkning af spændstighed og tonus.

Håndtaget har fem forskellige niveauer: Strong, Medium, Sensitiv, Pulse1 og  Pulse 2.

Sonisk pulseringsteknik: op til 48.000 soniske pulseringer pr. minut.

Se videoer af Letsip her