• E-mærket
  • Kundeservice 60 13 93 99
  • Betal med EAN eller dankort

Letsip Mundstykke V0

727,50 DKK

(inkl. moms)
Model/Varenr.: 6126
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger
stk.

Letsip® V0 Mundstykke (diameter 20 mm) er designet med en speciel opmærksomhed på at stimulere tungen gennem en unik og innovativ udformning. Dette munnstykke er udviklet til brug sammen med Letsip® pulserende håndtag (bemærk, håndtag medfølger ikke), og det er specielt designet til at fremme tungens træning og stimulering. Mundstykket er en integreret del af Letsip V-serien, som er en alsidig produktserie skabt til at træne og stimulere læber, kinder og tunge ved hjælp af dyb sonisk vibration.

Letsip redskaberne bruges til Castillo Morales-konceptet, som er en omfattende tilgang til neurologisk rehabilitering, der fokuserer på sensorisk-motoriske og orofaciale vanskeligheder hos både børn og voksne. Derudover anvendes Letsip træningsredskaberne til Oral Placement Terapi-øvelser og andre mundmotoriske koncepter. 

Letsip er udviklet i Norge af logopæd med mere end 20 års erfaring.

Forskning viser, at træning med Letsip redskaber giver: 

  • Bedre muskelkontrol  
  • Bedre bevægelighed
  • Bedre udholdenhed

Letsip V-serien er en alsidig produktserie designet til træning af læber, kinder og tunge ved hjælp af dyb sonisk vibration, der når dybt ind i muskulaturen. Mundstykket er en del af denne serie og giver mulighed for stimulering af tunge. Det leveres med fem forskellige niveauer af vibration og op til 48.000 soniske pulser pr. minut. Hele pakken indeholder et håndtag og seks mundstykker, hvor dette V10 er ét af dem.

Den soniske vibration trænger dybt ind i muskulaturen og giver en intens stimuleringseffekt, der kan justeres i fem forskellige niveauer - Strong, Medium, Sensitiv, Pulse1 og Pulse 2. Dette pulserende håndtag tilbyder hastigheder på op til 48.000 soniske pulser pr. minut, hvilket giver en avanceret og skræddersyet oplevelse for brugerne.

Letsip V-serien er også velegnet til aktivt samarbejdende ansigtsstimulering, hvor trykket ofte varierer fra person til person. Ved at bruge de rette redskaber opnås en mere ensartet og effektiv terapeutisk oplevelse. Den stærke soniske vibration i mundstykket går dybt ind i muskulaturen og øger aktiviteten i musklerne, især når der påføres hurtige og skiftende vibrationer.

Det er også værd at bemærke, at Letsip V-serien er udviklet med henblik på at træne og stimulere muskulaturen over tid. Ved langvarig stimulering af de samme muskler kan der opnås en reduktion af spænding og tonus, hvilket bidrager til en mere afslappet muskulatur.

Pakken indeholder et håndtag og 1 mundstykke. Disse produkter er ikke legetøj og bør kun bruges under tilsyn af voksne. Letsip V-serien kan bruges som en aktiv træningsmetode til at forbedre muskeltonus og styrke. Den kan også anvendes som en stimuleringsredskab både på og i munden. Terapeutisk anvendelse af Letsip® V-serien, der inkluderer træning af tunge, læber og kinder, giver impulser til muskulaturen omkring mundregionen og fremmer aktivitet og muskelkoordination.

Muskulaturen omkring mundregionen spiller en vigtig rolle i en række funktioner som spisning, drikning, tygning og artikulation. Derfor er Letsip V-serien ikke kun egnet til træning af muskeltonus, men også til at forbedre orofaciale funktioner og sensorisk-motorisk evne. Vær opmærksom på, at Letsip V-serien ikke er legetøj og bør kun anvendes under tilsyn af voksne. For personer med sensoriske-motoriske, orofaciale og kommunikationsmæssige udfordringer kan Letsip V-serien, der er udviklet med inspiration fra Castillo Morales-konceptet være en effektiv rehabiliteringsmetode.

Se videoer af Letsip her

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt