• E-mærket
  • Kundeservice 60 13 93 99
  • Betal med EAN eller dankort

Letsip pulserende håndtag (inkl. oplader)

1.575,00 DKK

(inkl. moms)
Model/Varenr.: 6125
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger
stk.

Letsip V-serie pulserende håndtag spiller en afgørende rolle i brugen af Letsip® V-seriens produkter. Det er designet med fem forskellige niveauer - Strong, Medium, Sensitiv, Pulse1 og Pulse 2 - og imponerer med sin evne til at levere op til 48.000 soniske pulseringer pr. minut ved hjælp af avanceret sonisk pulsteknologi. Håndtaget inkluderer en oplader, hvilket gør det let at holde det opladet og klar til brug.

Letsip redskaberne bruges til Castillo Morales-konceptet, som er en omfattende tilgang til neurologisk rehabilitering, der fokuserer på sensorisk-motoriske og orofaciale vanskeligheder hos både børn og voksne. Derudover anvendes Letsip træningsredskaberne til Oral Placement Terapi-øvelser og andre mundmotoriske koncepter. 

Letsip er udviklet i Norge af logopæd med mere end 20 års erfaring.

Forskning viser, at træning med Letsip redskaber giver: 

  • Bedre muskelkontrol  
  • Bedre bevægelighed
  • Bedre udholdenhed

Brugsanvisning:

For at tænde håndtaget trykkes kort på on/off-knappen. For at slukke håndtaget holdes knappen inde i 2 sekunder. Skift mellem de forskellige niveauer - Strong, Medium, Sensitiv, Pulse1 og Pulse 2 ved at gentagne gange trykke på on/off-knappen. Håndtaget er designet til at tåle let vandsprøjt og kan rengøres med en våd klud. Desinfektion kan udføres ved at anvende en klud eller spray, men vær opmærksom på, at hyppig brug af sprit til desinfektion kan medføre misfarvning af håndtaget.

Batteri:

Håndtaget er udstyret med et genopladeligt batteri, der oplades ved hjælp af den medfølgende USB-kabel og adapter. Batteriet understøtter spændingsområdet 110-220V, 5V/1A, hvilket sikrer effektiv opladning.

Rengøring og desinfektion:

For at rengøre og desinficere produkter, der skal bruges i munden, anbefales følgende trin:

  1. Start med at fjerne synligt snavs ved at bruge sæbe og vand.
  2. Brug et overfladedesinfektionsmiddel med en alkoholprocent på over 70 %.
  3. Det anbefales at desinficere produkterne ved at bruge desinfektionsmiddel med mindre end 70 % alkohol, som f.eks. Antibac® Premium. Produktet dyppes eller påføres desinfektionsvæsken i 30 sekunder. Mere end 70% sprit giver en bred effekt på virus, og egner sig derfor godt til brug i situationer med øget risiko for virus eller ved kendt smitte. Væsken fordamper hurtigt og efterlader ingen stoffer på overfladen, og derfor er det ikke nødvendigt med efterbehandling.
    -Følg alltid lægens anbefaling hos patienter med åbne sår, immunsygdom eller hos patienter med antiresistente bakterier.
    -OBS! Al rengøring og vask af plastmateriale med høj varme vil kunne reducere plastens form og styrke over tid.

Advarsel:

Letsip-produkterne er ikke legetøj og bør kun bruges under opsyn af voksne. Produkterne kan anvendes i munden og på huden, men vær forsigtig med brug på slimhinder i munden og irriteret hud.

Vibrering på halsårer frarådes.

Kontroller produktet inden hver brug og kassér det, hvis det viser tegn på skade eller svaghed.

Husk at vaske produktet grundigt med sæbe og varmt vand inden første brug.

Se videoer af Letsip her