• E-mærket
  • Kundeservice 60 13 93 99
  • Betal med EAN eller dankort

Tungespidstrænere Letsip K-Serie stor pakke (K4,K5,K10L,K10M)

4.285,00 DKK

(inkl. moms)
Model/Varenr.: 6124
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger
stk.

Tungetrænere Letsip® K-serien er udviklet specifikt til at træne og stimulere tungen gennem bevægelse af kuglen. Serien består af forskellige størrelser, herunder Letsip® K4 (55 mm bred), Letsip® K5 (65 mm bred), Letsip® K10L (large = 53 mm streng) og Letsip® K10M (medium = 35 mm streng).

Disse redskaber er designet til at forbedre mundmotorikken og træne forskellige aspekter af tungebevægelser, herunder løft af tungespidsen, sidebevægelse af tungen, træning af tungeryggen samt evnen til at bevæge tungen over midtlinjen.

Letsip® K-serien kan være særlig gavnlig for personer med udfordringer som artikulationsvanskeligheder, dyspraksi, sensoriske problemer, fronting-/backing-problematikker og andre relaterede forhold.

Disse redskaber kan hjælpe med at forbedre både motoriske og sensoriske færdigheder i forbindelse med spisning, drikke, tygning og kæbebevægelser.

Letsip redskaberne bruges til Castillo Morales-konceptet, som er en omfattende tilgang til neurologisk rehabilitering, der fokuserer på sensorisk-motoriske og orofaciale vanskeligheder hos både børn og voksne. Derudover anvendes Letsip træningsredskaberne til Oral Placement Terapi-øvelser og andre mundmotoriske koncepter. 

Letsip er udviklet i Norge af logopæd med mere end 20 års erfaring.

Forskning viser, at træning med Letsip redskaber giver: 

  • Bedre muskelkontrol  
  • Bedre bevægelighed
  • Bedre udholdenhed

Se videoer af Letsip her