• E-mærket
  • Kundeservice 60 13 93 99
  • Betal med EAN eller dankort

Mundmotorisk vejledning med skriftlig træningsplan

Model/Varenr.: 6000
Lagerstatus:  

Hjælp ved problemer med at spise, drikke, savle, tygge eller tale

Vi tilbyder konsultation om mundmotorik i vores lokaler og som video-konsultationer både til forældre og fagpersoner. 

Vi er specialister i Oralmotorisk Aktivitetsterapi, som anvender øvelser fra anerkendte træningskoncepter og vi sørger for at tilrettelægge træning i dagligdagen, så det bliver nye rutiner, som støtter udviklingen. 

Hvis dit barn eller en af dine pårørende har problemer med at spise, drikke, savle, tygge eller tale, kan du få hjælp til effektiv mundmotorisk træning i hverdagen.

Fagprofessionelle som arbejder med børn eller voksne med sensoriske og/eller oralmotoriske udfordringer kan få sparring, supervision og hjælp til specifik målsætning. 

Vi har stor ekspertise og mange års erfaring i at undersøge problemer med at spise og drikke samt sensoriske og motoriske årsager til talevanskeligheder.

Vi udfærdiger et skræddersyet træningsprogram med OPT øvelser, Letsip øvelser eller andre mundmotoriske øvelser, som forbedrer spisning, drikke, tygge og tale eller som formindsker savlen. 
Vi sætter mål for hver øvelse på kort og lang sigt i et individuelt mundmotorisk træningsprogram, så I ved hvad formålet med hver øvelse er, og så I selv kan følge udviklingen.

Hver øvelse skal gradueres i takt med udviklingen ved opfølgende vejledning, så man ikke risikerer at spilde tiden med øvelser, som ikke har en specifik effekt. 

Telekonsultation med video foregår som GDPR-sikre Teamsmøder, hvor der kan være de deltagere med, som du ønsker. 

Kontakt os her og hør mere.