• E-mærket
  • Kundeservice 60 13 93 99
  • Betal med EAN eller dankort

Letsip Mundstykke V3

727,50 DKK

(inkl. moms)
Model/Varenr.: 6129
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger
stk.

Letsip® V3 Mundstykke (bredde 45 mm mundskærm) er en del af Letsip V-serien og er designet med fleksibilitet i tankerne. Dette mundstykke er skabt til at kunne bruges både på indersiden af læberne og udenpå læberne, hvilket giver mulighed for en varieret træningsoplevelse. Mundstykket er kompatibelt med Letsip® pulserende håndtag (bemærk håndtag medfølger ikke) og er en integreret del af en alsidig produktserie.

Letsip redskaberne bruges til Castillo Morales-konceptet, som er en omfattende tilgang til neurologisk rehabilitering, der fokuserer på sensorisk-motoriske og orofaciale vanskeligheder hos både børn og voksne. Derudover anvendes Letsip træningsredskaberne til Oral Placement Terapi-øvelser og andre mundmotoriske koncepter. 

Letsip er udviklet i Norge af logopæd med mere end 20 års erfaring.

Forskning viser, at træning med Letsip redskaber giver: 

  • Bedre muskelkontrol  
  • Bedre bevægelighed
  • Bedre udholdenhed

Dette mundstykkes design og størrelse er nøje udviklet for at tilbyde maksimal fleksibilitet og stimulering af muskulaturen omkring mundregionen. Denne unikke egenskab gør det muligt at tilpasse træningen efter individuelle behov og mål. Letsip V3 mundstykket sigter mod at optimere muskelaktivitet og tonus ved hjælp af den dybe soniske vibration, der trænger dybt ind i musklerne.

Letsip V-serien, som dette mundstykke tilhører, tilbyder en dyb sonisk vibration, der har til formål at nå dybt ind i musklerne omkring læber, kinder og tunge. Dette er en del af Letsip's tilgang til træning af orofacial muskulatur og styrkelse af funktionelle færdigheder. Bemærk, at dette produkt ikke er en legetøjsartikel og bør kun anvendes under opsyn af voksne.

Letsip V3 mundstykke kan være relevant for personer, der deltager i Orofacial regulations terapi og anden mundmotorisk træning hvor målet er at forbedre muskelkoordination og funktioner i ansigtsmuskulaturen. Den fleksible design giver mulighed for varieret træning og stimulering, hvilket kan bidrage til en mere omfattende terapeutisk oplevelse.

Muskulaturen omkring mundregionen spiller en afgørende rolle i mange daglige funktioner som spisning, drikke, tygge og artikulation. Letsip V3 mundstykke er en del af Letsip V-serien, der er inspireret af Castillo Morales-konceptet, der sigter mod at forbedre sensorisk-motoriske, orofaciale og kommunikative færdigheder hos børn og voksne med udfordringer på disse områder. Det er dog vigtigt at huske, at Letsip-produkterne ikke er legetøj og bør bruges under opsyn af voksne.

Produktserien er også relevant inden for Orofacial regulationsterapi og andre mundmotoriske øvelser som Oral Placement Terapi, hvor det kan bidrage til at forbedre koordination og funktioner i ansigtsmuskulaturen. 

Nogen responderer bedre på vibration end andre. Letsip V-serien er udviklet for at give muskulaturen mere stimuli så de kan bruges for at give højere eller lavere muskelaktivitet. Den soniske vibration går dybere ind i musklerne og stimulerer kraftigere.

Nå flere personer samarbeider om at give en person ansigtsstimulering vil trykket ofte være forskelligt. Det opleves mere ensartet, når der anvendes et velegnet træningsredskab til vibrationsterapi.

Den stærke soniske vibration når dybt ind i muskulaturen og giver øget aktivitet, hvis man skifter hurtigt mellem de soniske impulser.

Ved langvarig stimulation på samme muskel kan der opnås sænkning af spændstighed og tonus.

Håndtaget har fem forskellige niveauer: Strong, Medium, Sensitiv, Pulse1 og  Pulse 2.

Sonisk pulseringsteknik: op til 48.000 soniske pulseringer pr. minut.

Se videoer af Letsip her