U-puder

Kun Birdhouse har de helt rigtige, originale CE godkendte U-puder i Danmark. De originale U-puder er fremstillet af PU og dermed PVC fri. De strenge tyske kvalitetskrav har blåstemplet U-puderne med certifikatet ”Bioverträglichkeit”, som tager hensyn både til børnenes sundhed og til miljøet. U-puderne er fremstillet af miljøvenligt materiale med ISO klassifikation 10993-05-05 og 12. De indeholder ikke blødgørere og er hudvenlige og handskebløde. De bliver ikke hårde under brug og rengøres nemt.

Dr. Castillo Morales forestod selv udviklingen af disse originale U-puder med afrundede hjørner. Dr. Castillo Morales brugte selv U-puder i sin behandling af både børn og voksne med neurologiske problemer. 

Med U-puderne kan du opnå aktive og dynamiske siddestillinger, som støtter på den rigtige måde. U-puder hjælper til selvstændige siddestillinger, både når muskelspændingen er høj og lav. Herunder kan du se de mange forskellige muligheder for at kombinere U-puderne.

U-puder fås både med og uden velcro
Hvis du ønsker velcro og astrakan påsat på andre måder end standard monteringen, eller hvis du ønsker U-puder i andre størrelser end dem, vi viser her - så bare send os en mail.


{{amount}}