OPT Feeding kursus. Marts 2020

7.125,00 DKK

(inkl. moms)

10.+11. marts 2020

Sansemotorisk spisetræning og forberedelse til spisning 

I Lori Overland's sansemotoriske spisetræning på Feeding kurset gøres der rede for de komplekse problemstillinger omkring spiseproblemer. Kurset inddrager ny forskning og forståelse af sansebearbejdning og indvirkningen på spisning. Der er fokus på øvelser til brug inden spisning, udviklet til at udvikle de motoriske færdigheder med henblik på sikker, effektiv, nærende spisning og terapeutiske spiseteknikker. Kurset inkluderer to ”live” evalueringer og træningsplaner såvel som interaktive sanse- og spisepraktikker. 

Dag 1 fokuserer på at fremme accepten af berøring i forbindelse med terapeutisk spisning og oral stimulering og bevægelse. Hendes teknikker omfatter en række forskellige temperaturer, konsistenser og smage.
Dag 2 indeholder praktisk oplæring af teknikker til at spise med ske, drikke med sugerør og tygge fast føde. Du går fra workshoppen med terapeutiske behandlingsteknikker, som du kan føle dig sikker i at anvende allerede næste dag.

 

Kurset er velegnet for alle interesserede fagpersoner og forældre.

 

Hvis du på et tidspunkt søger optagelse på OPT Level 3, skal du have certifikat fra alle disse 3 kurser:

1. "A Three Part Treatment Plan".

2. "Feeding Therapy".

3. "Assessment and Program Plan Development".

Dato: 10.+11. marts 2020 kl. 8.30-16.30. Indskrivning fra kl. 7.45.
Sted: Odin Havnepark, Lumbyvej 11, Mødecenter Fabrikken, 5000 Odense C (Overnatning er ikke inkluderet).
Tilmelding: Bindende tilmelding på www.birdhouse.dk senest 10.1.2020. Du kan tilmelde dig, så længe kurset er aktivt. 

Obligatorisk litteratur: bogen A Sensory Motor Approach to Feeding medbringes på kurset.

 

Kurset foregår på engelsk, som er let at forstå. Lori Overland underviser over hele verden og er derfor vant til at undervise ikke-engelsktalende. 

 

Bestil bog og se kursusbeskrivelse og program længere nede på siden under Beskrivelse.

Model/Varenr.: 5011-4
Lagerstatus: Ledige pladser
Tilvalg
  • Navn, profession og mail på deltager (Name, title and mail)

  • Jeg ønsker at stå på udsendt deltagerliste (I want to be on pre sent list of participants)

    ( + 0,00 DKK )
    ( + 0,00 DKK )
  • Vegetarkost (Vegetarian)

    Kun efter forudbestilling (Must be pre ordered)

  • Glutenfri kost (Gluten free)

    Kun efter forudbestilling (Must be pre ordered)

  • Vegansk kost (Vegan)

    Kun efter forudbestilling (Must be pre ordered)

Kursusplads

Kategori: Bog

Varer
Pris
Note
Antal

KURSUSBESKRIVELSE på engelsk:

Learning Outcomes

  1. Identify and define the developmental acquisition of feeding skills.
  2. Identify individual oral-phase feeding deficiencies.
  3. List at least four goals of an SLP-administered oral-motor feeding program.
  4. Explain the benefits of improved oral movement in cases of oral-phase feeding deficiencies.


Day 1 - Morning Program 8:30-12:00
(15 min. break at 10:45)
1. Introduction and Course Overview
2. Therapeutic Feeding
   A. Components of a Three-Part Oral-Motor Program
   B. Factors Which Influence Feeding
   C. Nutritional Concerns
   D. Overview of Structures and Functions for Feeding
3. Chronological Development of Feeding Skills: Birth - 36 months
4. Assessment
5. Live Demonstration of Feeding Assessment or Taped Assessment of a child (11:00-12.00)

 

LUNCH 12:00–13:00

 

Day 1 - Afternoon Program 13:00-16:00
(15 min. break at 14:15)
6. Understanding Sensory Processing in the Mouth
7. Sensory Practicum 

Day 2 - Morning Program 8:30-12:00
(15 min. break at 10:45)
1. Pre-Feeding Considerations/ Preparing the Oral Mechanism
2. Planning a Program
3. Demonstration of Feeding Techniques - Live (11:00-12:00)

 

LUNCH 12:00–13:00

 

Day 2 - Afternoon Program 13:00-16:00
(15 min. break at 14:15)
4. Therapeutic Feeding Techniques 
  A. Infant Feeding Techniques
  B. Introduction to Spoon Feeding
  C. Solid Foods
  D. Cup Drinking
  E. Straw Drinking
5. Discussion/Questions

Kunder der har købt dette produkt har også købt